Societat

Ruscalleda: “És un dia trist per la restauració de Catalunya“

La reconeguda cuinera assegura que Santamaria deixa una petjada “profunda i molt gran”

Carme Ruscalleda, una de les xefs en majúscules de Catalunya, s'ha mostrat consternada en conèixer la notícia de la mort de Santi Santamaria. “És un dia trist per la restauració de Catalunya, perdem un personatge important, impulsor de la cuina de país i del bon producte”, ha expressat la cuinera de Sant Pol de Mar en declaracions a l'ACN.

Ruscalleda, el restaurant de la qual comparteix amb el Racó de Can Fabes de Santamaria la distinció culinària de les tres estrelles Michelin, ha assegurat que el cuiner “deixa una petjada profunda i molt gran”. “En Santi va afegir valor al món de la cuina i el seu exemple ha estimulat unes generacions que hem seguit apostant per la qualitat”, ha reblat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.