Societat

L'autòpsia confirma la mort de Santamaria per infart de miocardi

El fèretre arribarà a l'aeroport del Prat demà al matí

El teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni acollirà demà la capella ardent i una cerimònia civil

L'autòpsia practicada a Singapur al cuiner Santi Santamaria ha confirmat la seva mort per un infart de miocardi, han assenyalat fonts pròximes a la família

El cadàver arribarà demà a les 8.45 hores a l'aeroport del Prat procedent del país asiàtic, i la capella ardent s'instal·larà a les 12.00 hores al teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni(Barcelona), la seva població natal i on hi ha el seu restaurant més lloat, el Can Fabes.

Alhora, està prevista la celebració d'una cerimònia civil en el mateix teatre a les 17.00 hores, han assenyalat les mateixes fonts.

Els restaurants propietat de Santamaria --que sumen set estrelles Michelin-- han estat oberts aquest dijous en homenatge al mort, per petició de la família, si bé tancaran els pròxims dos dies.

Santamaria va morir de sobte aquest dijous als 53 anys a Singapur, on es trobava visitant el restaurant Santi que gestiona la seva filla, i el seu cos va ser traslladat a l'Hospital General de Singapur, on se li ha practicat l'autòpsia.



medi ambient

Denuncien tres barques per fondejar a les zones de bany de dues cales

palamós

El Prat aprova un pla per reforçar la Formació Professional

El Prat de Llobregat
economia

La Molina inaugura una de les pistes de pàdel més altes d’Europa

la molina
Societat

Les santes patrones de Mataró reben el tradicional homenatge en una jornada gran de les festes

MATARÓ
oci

La nova atracció del Tibidabo ja desafia la gravetat amb una caiguda de 52 metres

Barcelona
arqueologia

Apareix una plataforma amb funcions religioses i socials a l’Antic, a Amposta

AMPOSTA

La Policia Local tindrà una nova comissaria al barri de Montesa

ESPLUGUES DE lLOBREGAT
equipaments

Nou paviment a la pista d’atletisme de Torredembarra

Torredembarra
MOBILITAT

Calafell obre un debat per replantejar el transport urbà

Calafell