El cos de Santi Santamaria arriba a Barcelona
Aquest migdia s'obre la capella ardent amb les restes del cuiner al teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni
Els restaurants de Santi Santamaria estaran tancats avui i demà en senyal de dol
El cos del xef català Santi Santamaria, mort abans d'ahir als 53 anys a Singapur, ha arribat aquest matí a l'aeroport del Prat, des d'on serà transportat fins a Sant Celoni (Vallès Oriental), la seva localitat natal, on rebrà un últim adéu en el transcurs d'una cerimònia civil, ha informat un portaveu de la família.
Està previst que sobre les dotze del migdia s'obri la capella ardent amb les restes del cuiner al teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni, que estarà oberta fins a les 17:00 hores.
Després del tancament de la capella ardent està previst que se celebri en aquest mateix espai el funeral, que serà una cerimònia civil.
Un portaveu de la família ja va anunciar ahir que, en senyal de dol, els restaurants de Santi Santamaria estaran tancats avui i demà.
Santi Santamaria era propietari del restaurant de Can Fabes, amb tres estrelles Michelin, i d'altres locals com el Sant Celoni de Madrid, que ostenta dues estrelles Michelin; el restaurant Evo (Barcelona) amb una, i el Terra de Toledo, amb una altra.
També era propietari d'un altre restaurant a Dubai, el Ossiano a l'hotel Atlantis the Palm, a més del Marina Bay Sands, a Singapur, on va morir d'un atac al cor.