Societat

canet de mar

Denuncien que una promotora no els ha pagat

Un grup d'industrials va denunciar ahir que la promotora d'uns pisos de Canet de Mar encara no els ha pagat la feina feta. Els treballadors asseguren que tenen factures pendents de cobrar per valor de més de 70.000 euros i que mentre la constructora va venent els habitatges ells no en veuen ni cinc. “Estem sense feina i, ara per ara, molts depenem d'aquests ingressos”, es queixava ahir un dels afectats, Antonio Ruiz, que lamenta que tot i les promeses de l'empresa per fer efectius els pagaments, l'únic que reben són llargues. De fet, assegura que l'assumpte ja està en mans d'advocats i no descarta que els habitatges acabin embargats.

El grup immobiliari G&R, responsable de l'obra, va admetre ahir el deute, però la firma assegura que té intenció de pagar “quan pugui”. Segons explica Francisco Giménez, un dels comercials de la companyia, estan en espera de rebre la llicència d'ús d'ocupació de l'Ajuntament i que, aleshores, firmaran la venda d'alguns pisos més i podran fer front a les factures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.