Societat

Silla prepara l'edició de “Fashion day”

Aquesta iniciativa celebrada per primera vegada en la localitat pretén per mitjà del bescanvi que els jóvens intercanvien la seua roba

Com cada any, la moda canvia i aquella camiseta que la temporada passada estava d'actualitat, enguany està penjant a l'armari esperant que en algun moment tornem a rescatar-la, encara que mai més serà així

Perquè podem desfer-nos de les prendes que ja no utilitzem però que tampoc volem tirar perquè estan en bon estat. La nau jove de Silla ha creat el 'Silla Fashion Day' que es celebrarà el primer dia d'abril.

El pla és d'allò més senzill, el clàssic bescanvi de tota la vida, un intercanvi en què tots ixen guanyant ja que altres persones poden donar-li un nou aire a prendes que ja no utilitzen i poden així, renovar l'armari en un mateix dia i sense gastar un sol euro.

Per a això només és necessari acostar-se a la nau jove entre l'1 i el 28 de març, dipositar les prendes i arreplegar el xec amb què es podrà intercanviar la roba per una altra en el “Silla fashion day”.

Les condicions són poques, entregar roba de moda jove i en bon estat dins del termini establert i saber que l'organització es reserva el dret de guardar les prendes sobrants per a altres edicions o donar-les a una ONG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.