Societat

argentona

Posaran en marxa 46 horts urbans

Argentona posarà en marxa 46 horts urbans, distribuïts dins d'un terreny d'una hectàrea de superfície. Aquest espai es troba just a l'entrada del municipi venint des de Mataró, al costat de la riera d'Argentona. El regidor d'Urbanisme, Xavier Collet (TxA), va explicar que serà la primera experiència d'aquestes característiques al municipi. “La voluntat ja hi era, però fins ara no hem pogut aconseguir els terrenys per materialitzar-ho”, va explicar el regidor, i va afegir que cada hort tindrà entre 100 i 150 m² de superfície. “En funció d'això, els llogaters hauran de pagar entre 20 i 30 euros cada mes”, va completar. A més Collet va insistir en el fet que “no es vol que aquests horts siguin només per a gent jubilada, sinó que també estan dirigits a entitats, joves o escoles, entre altres col·lectius”.

Ara s'ha fet una primera aprovació del reglament d'ús d'aquests espais, i si es compleixen les previsions, els horts podrien començar a funcionar al maig. Abans, però, l'Ajuntament haurà de fer unes obres mínimes per adequar el terreny i instal·lar-hi l'accés d'aigua per poder-hi regar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.