Societat

El Bloc de Silla posa a la venda bunyols fallers

Enguany s'espera que, més que mai, els candidats i candidates es faran presents per les falles i casals, que es convertiran en llocs de conciliàbuls, de mercadeig de vots i de regateig. De fet, aprofitant el moment, el candidat socialista ja ha fet arribar als bars del poble que podran mentindre la terrassa tot l'any i pagar sols tres mesos, per a fer-los més suportable la llei anti-tabac que ha fet el seu partit.

El Bloc, més que rebaixes, que ja farà quan arribe l'hora, ha decidit entrar de ple en la festa fallera, arromangant-se i posant-se a fer alguna cosa de profit, concretament a fer bunyols, tal com sona. Els dies 17 i 18, alternant entre la plaça o el mercat, i la parròquia o la falla de Sant Roc, els voluntaris i voluntàries, encapçalades per la candidata Anna Perpinyà, vendran els bunyols que elaboraran dues especialistes: la mare del candidat a l'alcaldia Josep Melero i la mare de la periodista Raquel.

Les matèries primes: carabasses, farina, oli i sucre, han estat facilitats per comerços i productors locals. També està negociant-se la col·laboració en les bosses de paper per a servir les racions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.