Societat

Expectació a Silla per l'actor Albert Forner

Silla viu intrigada i amb ganes que arribe el dimecres dia 16, per veure la sèrie de capítols “Senyor retor” en Canal 9, pel fet que Albert Forner hi té un paper important, concretament farà d'alcalde comunista d'un poble imaginari, Sant Antoni de Benifassà. El paper de Forner, tothom l'imagina divertidíssim, donada la vis còmica d'Albert.

Albert desperta en el seu poble sobretot simpaties, ja que és un personatge popular, des de la seua joventut, per això la gent es manifesta contrariada quan no el veuen actuant a la xicoteta pantalla; per aquest motiu, ara mateix i abans de l'estrena, tothom es desfà en complaences i en felicitacions. En el cas d'Albert Forner, la dita que ningú és profeta en la seua terra no s'acompleix, i, al contrari, per on apareix, bars, la plaça, mercat, la gent li demostra de manera palesa una gran estima.

L'expectació encara és major quan s'ha sabut que l'adaptador de la sèrie i co-director és Rafa Montesinos, també de Silla, jove cineasta que reuneix qualitats paregudes a la d'Albert i que també desperta molt d'interés, com quedà demostrat quan durant una Fira de Sant Sebastià es projectaren totes les seues pel·lícules, amb molt d'èxit entre els assistents.

La sèrie comença el dimecres 16, a les 10'30; “quan s'acabe el futbol”, segons adverteix Forner. Ell mateix, a preguntes nostres, ens manifesta que el paper d'alcalde que representa en la sèrie és un dels que més li han agradat, entre tots els que ha representat fins ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.