Societat

La circulació de trens entre Terrassa i Manresa es restablirà diumenge al matí

Es preveu que els treballs de reparació acabin el dissabte a la nit, quan es procedirà a realitzar comprovacions de seguretat

El servei està interromput des del descarrilament d'un tren dimecres a la nit

Renfe ha confirmat aquesta tarda en un comunicat que el servei ferroviari habitual entre Terrassa i Manresa de les línies R4 i R12 es restablirà aquest diumenge al matí.

La circulació ferroviària en aquest tram està interrompuda des que aquest dimecres una esllavissada va fer caure a la via una roca de grans dimensions. Aquest incident va provocar el descarrilament d'un comboi a l'alçada de Vacarisses ocasionant diversos ferits.

Els tècnics de la companyia han precisat que els treballs de reparació finalitzaran a la tarda o nit de dissabte. En aquest moment es farà circular trens buits per comprovar la fiabilitat i la seguretat del trajecte.

Mentrestant, continuarà funcionant el dispositiu especial de 40 autobusos que ofereixen el oferint un servei alternatiu per carretera entre Terrassa i Manresa. També s'ha reforçat el personal d'informació i atenció al client a les estacions afectades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.