Societat

Restablerta la circulació de trens a les dues vies del tram entre Vilanova i Sitges

Renfe avança que el servei recuperarà la normalitat progressivament i manté el servei alternatiu per carretera per garantir la normalitat

El trànsit s'ha restablert parcialment aquest migdia

La circulació de trens per les dues vies del tram Vilanova i la Geltrú-Sitges s'ha restablert a tres quarts de vuit d'aquest vespre, segons ha informat Renfe en un comunicat.

L'empresa ha avançat que el servei habitual de rodalies i de trens de mitja i llarga distància aniran recuperant progressivament la normalitat. Mentrestant es mantindrà dispositiu alternatiu per carretera format per una cinquantena d'autocars per tal garantir la mobilitat dels viatgers, així com les 50 persones de reforç per oferir informació i atenció al client.

El servei es va interrompre a les set de la tarda d'ahir diumenge quan un comboi que feia el trajecte entre Sant Vicenç de Calders i l'Estació de França de Barcelona va descarrilar poc abans d'entrar a l'estació de Sitges.

A dos quarts de tres d'aquesta tarda, els trens han començat a circular per una única via i el trànsit ferroviari entre aquestes dues estacions s'ha restablert parcialment.

D'altra banda, Renfe ha donat avís als Mossos d'Esquadra perquè investiguin si una barra de ferro de 35 cm que els tècnics han trobat al lloc de l'accident té alguna relació amb els fets.

En les operacions per reparar les vies i normalitzar la circulació i han treballat una trentena de tècnics de Renfe i Adif, així com dos trens taller, dues màquines de via, dues vagonetes d'electrificació i maquinària lleugera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.