Societat

tarragona

Fil musical de Setmana Santa

La plaça de les Cols va ser ahir l'escenari de l'exhibició de cap a 400 músics pertanyents a sis bandes de cornetes i tambors d'arreu de l'Estat

La cita, organitzada pel Gremi de Marejants, clourà avui amb un concert al Serrallo

Prop de 400 músics van participar ahir en la quarta edició de la Trobada Estatal de Bandes de Setmana Santa, que va aplegar sis formacions d'arreu de l'Estat espanyol. Hi van participar la Banda de Cornetas y Tambores de la Real Cofradía de San Pedro Apóstol, de Iecla (Múrcia); l'Asociación Cultural Casa del Tambor, de Terol; la Banda de Cornetes i Tambors Santa Llúcia de Riudoms, la Banda de Dolçaines i Tambors de Tortosa, i les bandes del Sant Enterrament i del Sant Sopar, pertanyents al Gremi de Marejants, que és l'organitzador de la trobada, que es fa cada dos anys. La jornada va començar al matí, amb una visita a la Part Alta de Tarragona, que va cloure amb un dinar a l'estil mariner, al barri del Serrallo.

L'exhibició de sons de Setmana Santa va tenir lloc cap a 2/4 de 6 de la tarda en un dels escenaris més emblemàtics de la ciutat, la plaça de les Cols, just al peu de la catedral, on la música de totes les formacions va evocar el preludi d'una de les celebracions amb més difusió a Tarragona. “La nostra intenció és portar els diferents sons que hi ha arreu de l'Estat fins a Tarragona”, va explicar Josep maria Guinovart, president del Gremi de Marejants. Per a avui al migdia, a partir de 3/4 d'1 del migdia, la banda de Iecla oferirà un concert a davant de la llotja del peix, al barri del Serrallo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.