Societat

alella

Convoquen les beques solidàries a Nicaragua

L'Ajuntament ha convocat, per tercer any consecutiu, les beques per fer estades solidàries, que aquest any es faran a Nicaragua. Es tracta d'una oportunitat per apropar-se al món de la cooperació internacional gràcies a l'Associació Cooperacció que, juntament amb el consistori maresmenc, proposa dues estades d'un mes, a l'agost, per conèixer de prop els projectes solidaris. Per optar a les beques, cal ser major de 21 anys i estar empadronat a Alella des de fa, almenys, dos anys. Les sol·licituds s'han de presentar del 29 de març al 14 d'abril i, en cas de ser acceptades es faran entrevistes als aspirants. Els criteris que es valoraran seran tenir coneixements de l'àmbit de la cooperació, tenir experiència en l'àmbit associatiu, tenir una actitud oberta i flexible i mostrar motivació i interès per les estades solidàries. Les beques estan dotades amb 1.800 euros per pagar la formació, el bitllet d'avió i les assegurances.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la política del consistori alellenc d'aportació del 0,7% del total dels ingressos ordinaris del pressupost municipal a cooperació internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.