Societat

El Bloc de Dénia dóna suport al fill predilecte

Agustí Moreno sempre ha lluitat en favor de la música i el Bloc proposa aquest nomenament

El Bloc de Dénia vol unir-se a la proposta de nomenar Agustí Moreno fill predilecte de la ciutat de Dénia en reconeixement a la seua lluita per a que els estudis de música a la ciutat foren una realitat i impulsant finalment la creació d'un conservatori de música.

Es vol reconéixer així, la important tasca que Agustí Moreno va realitzar al llarg de la seua vida en favor de la cultura de Dénia. La música és una part fonamental de la societat i una bona mostra n'és la gran quantitat de bons músics que han eixit de la collita deniera. Per aquesta raó, es considera que Agustí Moreno és bon mereixedor d'aquest títol de fill predilecte de Dénia.

Josep Crespo, secretari local de la formació nacionalista a Dénia, ha volgut destacar que Agustí Moreno “es mereix ser predilecte de Dénia per la importància de la seua lluita i la seua perseverança per crear un Conservatori de Música, escola i pedrera de bons músics professionals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.