Societat

Convoquen una festa “rave” en les pistes de l'aeroport de Castelló

Un grup de Facebook fa una irònica crida a aprofitar un aeròdrom “sense avions ni permís de navegació”

Un internauta ha convocat una festa rave en l'aeroport de Castelló a través de la xarxa social Facebook a la qual, de moment, s'han apuntat més de 6.000 persones.

El grup creat per a la convocatòria es diu Gran festa rave inaugural i pública de l'aeroport de Castelló, i pretén “aprofitar l'oportunitat que brinden” el president de la Generalitat, Francisco Camps, i el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, per inaugurar un aeròdrom “sense avions ni permís de navegació”.

El web recorda que Fabra va dir: “S'hi pot passejar per les pistes, la qual cosa no es podria fer si s'enlairaren aeronaus”. Per això, el grup anima a passar “una alegre jornada festiva en les instal·lacions que tan amablement ens cedeixen”.

“Podem fer festes, torrades, disco-mòbils, volar milotxes o menjar la mona”, animen.

El portal està il·lustrat amb una imatge manipulada de Fabra i Camps, en la qual apareixen amb antifaços de festa i barrets d'hostesses.

Fins al moment, 6.814 persones han assegurat a través de Facebook que assistiran a aquesta festa, i unes altres 2.039 estan pendents de confirmació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.