Monogràfics

L'ALDEA (Baix Ebre)

Fira de l'Arròs i el Comerç

Amb el cartell de ‘complet'

La fira es presenta amb l'oferta de quaranta estands i seixanta firaires

“Amb molta il·lusió i moltes ganes de participar”. Així és com han respost les empreses davant la pròxima celebració de la fira, segons explica el regidor de Comerç, David Bertomeu, que hi afegeix: “Estem molt contents, sobretot pels temps que corren”. Bertomeu també valora positivament la participació d'expositors per les dates en què se celebrarà la mostra, a les portes de la Setmana Santa. Es calcula que la fira atraurà uns 7.000 visitants.

Moltes activitats

A més de fer promoció dels productes locals, la fira de l'Arròs i el Comerç es presenta amb un complet programa d'activitats. Com a novetat, cal destacar la celebració de la I Exposició d'Aviram Autòcton Català, que organitza l'Associació de Criadors de la Raça de Gallines Empordanesa en col·laboració amb l'Associació d'Avicultors de la raça Flor d'Ametller i Fesacocur. En total s'instal·laran unes seixanta gàbies amb aus de corral. A més, es tornarà a celebrar una exhibició hípica, que ja va tenir bona acollida durant l'edició passada, i el segon concurs de llauradors amb animal.

Inauguració

La inauguració oficial de la fira serà el dia 15 d'abril a la tarda, a càrrec de Jordi Casanova, president d'Arrossaires del Delta de l'Ebre. Tant dissabte com diumenge es convidarà a esmorzar amb baldanes i carxofes. Per a la canalla s'han preparat uns tallers de cuina per aprendre a cuinar plats d'arròs, i una zona de jocs elaborats amb elements reciclats. A més, els alumnes de l'Escola Bressol del Delta oferiran una representació teatral de Sant Jordi. En clau musical, cal destacar l'actuació de la banda Verge dels Prats. També hi haurà una trobada de puntaires i una altra de col·leccionistes de xapes de cava.

Del 15 al 17 d'abril. Al recinte firal. Entrada gratuïta.

I TAMBÉ...

Jornades Gastronòmiques
Sis restaurants ofereixen menús especials que inclouen plats elaborats amb arròs. Del 15 d'abril fins al 8 de maig
IV Diada de l'Arròs, Col i Fesols
Un gran àpat popular clourà les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, el dia 8 de maig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.