Societat

Alcanar

Alcanar celebra la segona Fira Eco-Fruit

Alcanar continua immersa en la celebració de les II Jornades Mediambientals. Així, avui tindrà lloc una jornada de coneixement del medi natural de la serra del Montsià, que coordina el Museu Comarcal del Montsià i en la qual s'han presentat cinc comunicacions sobre temes tan diversos com ara els bolets de la serra del Montsià, el patrimoni cultural i natural o els invertebrats.

Demà últim dia de les jornades, tindrà lloc la segona Fira Eco-Fruit. L'objectiu d'aquesta fira, que estarà oberta de les 9 del matí a les 9 de la nit, a la plaça Ramon Pous de les Cases d'Alcanar, és el de promoure el consum dels productes agrícoles ecològics, un dels objectius principals de les jornades mediambientals que organitza la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcanar. Precisament, aquesta setmana ha tingut lloc una conferència sobre la cooperativa de producció i comercialització de productes ecològics Hortec, de la qual formen part diversos productors canareus.

Demà, a les 9 del matí, també es farà una sortida a la serra del Montsià per visitar part de les senderes netejades. La sortida serà a la pedrera de Cemex.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.