Societat

Intercanvi de cultura a Bellreguard

La vila rebrà el municipi agermanat de Bazzano a finals d'abril

Al llarg dels més de vint anys d'agermanament entre Bellreguard i Bazzano, han sigut diversos els intercanvis i les activitats que s'han realitzat entre els dos municipis. Sense anar més lluny, l'any passat, per aquestes dates, el consistori va reprendre les relacions amb la localitat italiana i va viatjar al país veí per a participar en un encontre, on hi va participar, a més a més, l'Agrupació Musical Santa Cecília.

L'encontre a Itàlia va finalitzar amb la promesa de tornar la visita l'any vinent. És per això que, l'Orquestra de Bazzano arribarà a Bellreguard el proper dia 25 d'abril fins l'1 de maig. Serà una setmana intensa, on la Banda, amb la col·laboració de l'Ajuntament i diverses associacions del poble, ha organitzat tot un programa d'actes i eixides per a que els visitants italians puguen conèixer el nostre poble, els voltants, la nostra cultura i gastronomia i, i també, les nostres festes.

Les activitats més esperades, i com és costum, es troben els diversos concerts que oferiran les dues Bandes en diverses localitats. A Bellreguard, es farà el divendres, dia 29, a la Casa de la Cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.