Societat

SUCCESSOS

Enxampen un grup que va assaltar nou comerços

Els Mossos han desarticulat un grup especialitzat a robar establiments comercials amb el mètode de fer un forat a la paret. El grup era format per vuit persones, la majoria de nacionalitat uruguaiana, i cinc d'elles ja han estat empresonades per ordre judicial. Se'ls imputa almenys nou assalts en comerços de la demarcació de Barcelona, a banda de Múrcia i València.

La investigació es va iniciar en constatar-se que en un període curt de temps s'havia incrementat el nombre de robatoris de caixes fortes en comerços de diferents punts del territori català. Gran part dels robatoris es feien el cap de setmana, i mentre uns obrien els establiments amb un gat hidràulic i fustes, els altres vigilaven els voltants.

Una part dels lladres van ser detinguts quan volien assaltar una armeria a Barcelona. Cinc persones més van ser enxampades in fraganti quan intentaven robar en una joieria de Barcelona. I poc després, es va detenir la resta de la banda a Castelldefels, on tenien un domicili ple d'eines especialitzades per als assalts. Per ara, se'ls acusa d'haver assaltat comerços a Barcelona, Terrassa, Alella i Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.