societat
Taller de cuina per a nens a Vall-llobrega
L'ha organitzat l'Aula Gastronòmica de l'Empordà pels dies de festa escolar
Una vintena d'escolars d'entre 7 i 14 anys participen en el taller de Setmana Santa per a nens a l'aula, organitzats per l'Aula Gastronòmica de l'Empordà. En el taller, que s'acaba demà, els participants aprenen hàbits d'higiene i potencien la seva creativitat per mitjà de l'elaboració de les receptes típiques d'aquestes festes, com ara els brunyols de l'Empordà, el tortell de Rams o l'ou i la mona de Pasqua. A causa de la coincidència, aquest any, de Setmana Santa amb la festivitat de Sant Jordi, també s'elaborarà una rosa comestible.
L'Aula Gastronòmica de l'Empordà treballa conjuntament amb associacions de pares i mares d'alumnes (AMPA) i amb centres educatius del Baix Empordà per impartir tallers de cuina a escolars. Aquests tallers de cuina s'organitzen també durant les vacances d'estiu.