Societat

Descarrila un tren regional a l'Hospitalet de Llobregat a l'alçada de la Torrassa

El comboi transportava 100 viatgers, dels quals cap ha resultat ferit, i que han estat evacuats a un altre tren per continuar el viatge

Com a conseqüència d'aquesta incidència, s'estan produint retards i alguns trens poden restar aturats en algunes estacions

Un tren de passatgers ha descarrilat aquest dissabte a primera hora del matí prop de l'estació de Sants, al terme municipal de l'Hospitalet, a l'alçada de la Torrassa sense causar ferits. Es tracta d'un tren regional i com a conseqüència del descarrilament, se circula per una via entre Barcelona Sants i Bellvitge.

Pel que fa el servei en aquesta línia, la R2 Sud, ha quedat restringit entre Sant Vicenç de Calders i l'Estació de França per una banda i l'aeroport del Prat i Sant Celoni per l'altra. Pel que fa la circulació entre Vilanova i la Geltrú i l'Estació de França ha quedat suprimida, mentre que els trens entre Sant Vicenç de Calders i l'Estació de França pararan a totes les estacions.

Com a conseqüència d'aquesta incidència, s'estan produint retards i alguns trens poden quedar en algunes estacions o en alguns punts del trajecte més temps de l'habitual.

La direcció general de Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat. Els passatgers, dels quals cap ha resultat ferit, han estat traslladats a un altre tren.

El descarrilament, que ha afectat l'últim vagó, s'ha produït poc abans de tres quarts de deu del matí. Es tracta d'un tren que unia Lleida i Barcelona. El comboi transportava 100 viatgers, que han estat evacuats a un altre tren per continuar el viatge.

Renfe i Adif desplaçaran tècnics per dur a terme les operacions tècniques per al restabliment del servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

S’impulsa la creació dels Consells de Barri i els Consells Sectorials

vidreres
SOCIETAT

Els comerciants del carrer de les Ballesteries defensen el turisme

girona

Situen la UdG entre les 10 universitats espanyoles més transparents

girona
societat

El Síndic retreu “laxitud” en la supervisió del pres que va matar la cuinera de Mas d’Enric

El Catllar
societat

La planta de biometà instal·la un sistema per acabar amb les males olors

La Galera

El bus nocturn que enllaça Girona i la Costa Brava mantindrà les parades

girona
societat

Fre a noves botigues cannàbiques, d’accessoris de mòbil i salons de manicura a Ciutat Vella

Barcelona
gastronomia

Obre un nou espai gastronòmic al Maremàgnum

Barcelona

Enfonsant el poliesportiu de Glòries

Barcelona