Societat

tarragona

Els veïns del Serrallo exigeixen un local per als seus jubilats

El consistori estudia ubicar-lo en un local nou situat al carrer Callao

L'associació de veïns del barri del Serrallo fa temps que reclama a l'Ajuntament que habiliti un local que funcioni com a llar de jubilats. “Som el barri de Tarragona amb més gent gran i encara no tenim cap centre perquè hi vagin, passin el dia i parlin de les seves coses”, va denunciar el president de l'ens veïnal, Ferran Diago. L'associació i els mateixos jubilats miren diferents propostes i fa algunes setmanes que van fer arribar a l'àrea d'Urbanisme la possibilitat d'habilitar un local, de nova construcció, ubicat al carrer Callao, a la zona interior del barri, molt pròxim a la via del tren.

De moment, però, segons va explicar el portaveu veïnal, el consistori tarragoní encara no ha mogut fitxa: “Tot i que ens van dir que abans de Setmana Santa sabríem alguna cosa”, va recordar Diago. El Serrallo té actualment prop de 800 habitants, la meitat dels quals ja estan en edat de jubilació, amb més de 65 anys. D'altra banda, una altra de les reivindicacions històriques del barri pescador de Tarragona és un centre cívic. En el cas que la proposta de llar de jubilats tirés endavant, es podria estudiar la possibilitat que els dos equipaments –reivindicats des de fa anys– estiguessin junts i compartissin espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.