Societat

Subirats

La guia ‘El parc a taula' inclou el préssec d'Ordal

El Mercat del Préssec de Sant Pau d'Ordal es farà del juny a l'agost

La guia El parc a taula, editada per la Diputació de Barcelona, inclou per primer cop el préssec d'Ordal en la seva oferta. La publicació que s'ha presentat recentment té com a objectiu posar en comú i donar a conèixer tots els agents que, des de fa anys, potencien i difonen els productes alimentaris locals i de qualitat per afavorir el desenvolupament econòmic sostenible, la biodiversitat i el reforç de la identitat local. En aquesta edició hi ha 145 participants (21 més que en l'edició anterior), dels quals 6 són allotjaments; 36, restaurants; 26, cellers, i 77, establiments, elaboradors i productors dels cinc parcs que participen en el programa El parc a taula: els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, i el Parc de la Serralada Litoral.

Tot i que la seva distribució s'està ampliant, el Mercat del Préssec d'Ordal, organitzat pel Patronat de Turisme de Subirats, és el millor lloc per aconseguir-lo, amb una degustació inclosa. El Mercat del Préssec d'Ordal d'enguany es farà tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost a la plaça Subirats de Sant Pau d'Ordal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.