Societat

la vida social

Artur Mas dóna suport a la ramaderia a la Vall d'en Bas

El president de la Generalitat va presidir i entregar un dels premis del setè Concurs de Raça Bruna dels Pirineus celebrat a Sant Esteve d'en Bas

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit aquest matí el 7è Concurs de la Raça Bruna dels Pirineus que enguany s'ha celebrat a la Vall d'en Bas, en una mostra de suport i confiança cap al sector ramader. “El meu missatge és que confiem en aquesta gent, que apreciem aquests productes, perquè amb això estarem protegint el territori, donant vida a molta gent de la Catalunya interior, de la Catalunya de muntanya i, a més, amb el pas del temps, aquesta gent es reforçarà i arribarà a exportar el propi bestiar de portes cap enfora, i fins i tot a internacionalitzant aquest sector”, ha manifestat.

El cap de l'executiu va ressaltar “l'excel·lent feina” de totes les persones que són al darrere de la vaca bruna del Pirineu, una raça autòctona de Catalunya, i va assegurar que el sector ramader “és un sector que va a l'alça, que està agafant gent jove, que creu en la ramaderia del futur de Catalunya i que s'estima la terra i el bestiar”.

El president va fer aquestes declaracions després de presidir l'entrega de premis als millors exemplars de vedelles i braves. En el decurs de l'acte, Mas va apadrinar el millor vedell de la promoció del Centre de Testatge de Bon Repòs, al qual va haver de posar un nom. Va triar Puigsacalm, perquè com va justificar davant l'audiència, “recull aquesta combinació de paisatge, naturalesa, força i emocions”.

LA FRASE

És un sector que va a l'alça, que està agafant gent jove que s'estima la terra i el bestiar
Artur Mas
president de la generalitat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.