Societat

Detingut un pare que agredia sexualment els seus fills, en feia vídeos i els distribuïa a pederastes

L'home, de 32 anys i nacionalitat alemanya, està en presó per ordre judicial

Feia servir un àlies a internet per posar-se en contacte amb altres pederastes

Les imatges intervingudes van ser gravades el 2008 quan els menors tenien entre 3 i 9 anys

La policia espanyola ha detingut a Palma un home de 32 anys i de nacionalitat alemanya per agredir sexualment els seus fills i altres menors, elaborar vídeos amb aquestes imatges i distribuir-les a la xarxa en cercles tancats de pederastes. L'home està en presó per ordre judicial.

La investigació es va iniciar ara fa un mes després que l'ambaixada alemanya a l'Estat espanyol alertés de l'existència d'un vídeo a Internet en el que diversos menors eren agredits per un adult i també eren obligats a mantenir relacions sexuals entre ells.

Cooldaddy, l'àlies


En la introducció del vídeo el pederasta facilitava una adreça de correu electrònic perquè els interessats en aquestes imatges s'hi posessin en contacte. El seu usuari responia a l'àlies de Cooldaddy. Amb la col·laboració de la policia alemanya es va descobrir que aquest correu havia estat donat de baixa a començament d'abril i es va confirmar que utilitzava màquines Proxy que impedien determinar el lloc de connexió. Les dades de registre del compte eren a més falses.

La policia va analitzar el vídeo que mostrava quatre menors, amb edats compreses entre els 3 i 9 anys, agredits per un adult. Les imatges havien estat filmades al camarot d'un vaixell i a l'interior d'un habitatge. Tot apuntava que els fets havien estat comesos a Palma de Mallorca.

Tres grups de treball es van dividir la investigació centrant-se en els col·legis de l'illa, els ports esportius i empreses de manteniment de iots d'esbarjo, i les empreses de venda d'aquest tipus d'embarcacions.

Els nens feia dos anys que ja no acudien a aquest centre i es desconeixia el seu actual parador i, alhora, els progenitors havien canviat de domicili diverses vegades i, a més, estaven separats. Tots els menors identificats tenien en comú una relació amb una mateixa persona: H. J., bé com a fills naturals o com a fills de les seves parelles. El que corrobora que al vídeo una de les víctimes digués al seu agressor “pare”.

El rastreig de fonts obertes d'internet i de les xarxes socials va permetre descobrir el col·legi on estaven escolaritzades actualment les víctimes. Els investigadors van localitzar la mare dels nens, exdona de l'agressor, que després de veure les imatges va identificar-ne l'autor, els seus dos fills i una nena filla d'una altra parella posterior del seu exmarit, tot i que no va reconèixer el quart menor. Les gestions policials van determinar que era també fill de la parella que va tenir després de la seva separació.

Les imatges van haver de ser gravades el 2008, quan els nens tenien entre 3 i 9 anys. A més, es van distribuir a través d'internet en fòrums molt tancats de productors de pornografia infantil i van ser utilitzades pel detingut com a reclam per oferir els seus fills, -i als de les seves parelles-, a altres pederastes per obtenir arxius de semblant contingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.