Societat

Detingut un home per atracar farmàcies de Barcelona amb un matxet

El detingut, de 41 anys i de nacionalitat espanyola actuava al barri de l'Eixample

Se l'imputen quatre robatoris amb violència i intimidació i atemptat a agents de l'autoritat durant l'arrest i el trasllat a comissaria

Els Mossos d'Esquadra han detingut Gaspar B. S. de 41 anys, veí de Barcelona i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de quatre atracaments a farmàcies del districte de l'Eixample de Barcelona.

El passat 23 de maig, la policia va rebre l'avís d'un atracament i, gràcies a la descripció de l'individu, va poder detenir-lo molt a prop del lloc dels fets.

Es tractava d'un home d'uns quaranta anys, vestit amb una jaqueta amb caputxa, i que havia fet servir un matxet de caça per amenaçar els propietaris de l'establiment i obtenir la recaptació de la caixa enregistradora.

Gràcies a la descripció facilitada per les víctimes, es va identificar l'autor.

En el moment de la detenció, l'home va oposar resistència i va agredir un dels agents, per això els mossos també li imputen un delicte d'atemptat a l'autoritat.

La descripció facilitada i el ‘modus operandi' utilitzat pel detingut ha permès als investigadors relacionar-lo amb tres atracaments més a farmàcies comesos, un el dia 21 de maig, i els altres, el dia 23, el mateix dia de la detenció.

Totes les víctimes coincideixen en la descripció física del detingut i en el fet que era molt agressiu i feia servir un matxet per amenaçar-los.

Al detingut, que acumula 43 antecedents policials, se l'imputen quatre robatoris amb violència i intimidació, atemptat a agents de l'autoritat i danys al vehicle policial produïts durant el trasllat a comissaria.

Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.