Societat

Creu roja Oliva va enviar suport logístic a Lorca

Fins el 18 de maig ha hagut desplaçats 43 voluntaris i 2 vehicles de suport

Després del terratrèmol patit en la localitat de Lorca a Múrcia, el dia 11 de maig, Creu Roja Oliva va posar en marxa, en primer lloc, la creació d'un alberg, en segon, la responsabilitat de la zona de vida i dormitori dels 200 voluntaris de Creu Roja Espanyola, així com la gestió i el repartiment d'aliments i altres materials, a voluntaris de CRE, bombers, UME, exèrcit, Guàrdia Civil, Policia Local, etc. I, per últim, fou responsable del segon magatzem de campament, recepció, comptabilitat i repartiment de materials per als damnificats.

Creu Roja Oliva ha donat suport al dispositiu estatal amb els equips de resposta immediata per a emergències (ERIE), amb 10 tendes d'alberg, un grup electrogen, taules, bancs i equipaments d'higiene i de roba.

Aquesta tasca ha estat possible gràcies a les col·laboracions de socis i empreses. D'altra banda, les persones que desitgen col·laborar amb Creu Roja Oliva ho poden fer amb el Sorteig de L'Or, la recaptació del qual enguany està destinada a l'adquisició d'un nou vehicle tot-terreny per a l'Assemblea Local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.