Societat

malgrat de mar

Suport veïnal al nou moviment “indignat”

Més de 200 persones participen en una cassolada a l'Ajuntament

La plaça de l'Església de Malgrat va ser ahir el lloc triat pel nou moviment Malgrat s'Indigna, la veu local del fenomen que s'ha estès des de Barcelona. Els seus representants, majoritàriament joves, van obtenir una resposta significativa dels veïns del municipi, que es van anar congregant al voltant de la font per decidir, sempre en assemblea, quins serien els passos que cal seguir. A mà alçada, es va decidir organitzar una cassolada des de la plaça i davant de l'ajuntament, per, posteriorment, tornar al lloc de sortida i decidir si es posaria en marxa una acampada. Malgrat s'Indigna va fer seves les demandes del col·lectiu de plaça Catalunya que reclamen, entre d'altres mesures, posar fi als privilegis dels polítics i els banquers, tenir sous dignes i habitatges per a tothom, serveis públics de qualitat, democràcia participativa i respecte pel medi ambient.

Un dels convocants, Marc, va reclamar als assistents el màxim respecte a totes les opinions i a la normativa de sorolls que funciona al municipi i va incidir en la necessitat de prescindir d'ideologies i advocar pel pensament individual. “Ningú no ens representa i hem de lluitar pacíficament i amb determinació”, va insistir. Les properes decisions del grup es prendran prèviament en assemblea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.