Societat

Augmenten a 17 els morts per ‘E. coli' a Alemanya

Una dona de 81 anys ha mort aquesta matinada a Hamburg com a conseqüència de la infecció

L'origen de la malaltia continua sense aclarir-se

El nombre de víctimes mortals a Alemanya per la greu infecció d'una variant agressiva del bacteri E. coli ha augmentat a 17 després de la mort d'una dona a Hamburg.

Un portaveu de la Clínica Universitària d'Hamburg-Eppendorf ha informat que la dona, de 81 anys, ha mort aquesta matinada com a conseqüència de la infecció, agreujada per la Síndrome Urèmica Hemolítica (SUH), amb la qual cosa ja són tres morts a la ciutat estat des del començament del brot.

Cap dels quatre cogombres que van donar peu a l'alerta sanitària a Alemanya per la infecció del bacteri E. coli estava infectat amb la seva variant perillosa, que ha provocat fins ara 17 morts en aquest país i un més a Suècia.

El president de l'Institut Federal per a l'Anàlisi de Riscos a Berlín ha declarat que “la font de les infeccions continua sense ser trobada” i que “continua sense aclarir-se en quin punt de la cadena alimentària es va produir la contaminació amb els bacteris”.

Alemanya ha registrat uns 2.000 caos de persones sospitoses d'haver-se infectat amb la variant més perillosa del bacteri, de les quals gairebé la quarta part pateix el SUH, que pot donar lloc a deficiències reals que poden conduir fins la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.