Societat

Un camió accidentat provoca cues a l'AP-7

El remolc del vehicle s'ha incendiat i s'han hagut de tallar dos carrils en sentit nord a l'alçada de Sant Celoni

Un xoc a la N-IIa provoca un quilòmetre de congestió al seu pas per Martorell

Un camió incendiat aquest divendres a la tarda genera diversos quilòmetres de congestió l'AP-7 a l'entrada de Sant Celoni (Vallès Oriental).

Un remolc del camió s'ha incendiat després que el vehicle patís un accident pels volts de tres quarts de vuit al quilòmetre 101 de l'AP-7 a Sant Celoni en direcció a Girona. L'incendi ha obligat a tallar dos carrils del sentit nord per poder extingir el foc, retirar el vehicle i efectuar d'altres tasques de manteniment de la calçada. Aquests fets han provocat almenys tres quilòmetres de retenció que van a l'alça, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

D'altra banda, a l'antiga nacional II a l'altura de Martorell (Baix Llobregat) una col·lisió entre un camió i un turisme genera un quilòmetre de cua. El xoc ha tingut lloc poc després d'un quart de vuit del vespre i ha obligat a tallar un carril de l'N-IIa en sentit nord, concretament al quilòmetre 587.

Altres punts on hi ha retencions aquest vespre són la C-32 a Sitges (Garraf), on es registren dos quilòmetres de cues en sentit Tarragona per una incidència. Així mateix, a la B-20 a Barcelona cap al Nus de la trinitat són 7 els quilòmetres de retencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.