Societat

Alcanar

El Suprem revisa la condemna a 25 anys pel crim del juliol de 2007

El Tribunal Suprem revisarà demà la condemna a 25 anys de presó per al culpable de matar un amic seu d'un tret a la nuca en una urbanització despoblada d'Alcanar. La sentència establia que el condemnat havia de pagar a la parella i al fill de la víctima 180.000 euros i 8.770 pels danys causats al vehicle que va cremar. També condemnava un dels acompanyants del processat en el moment dels fets a sis anys de presó per encobriment i tinença il·lícita d'armes.

Els fets van passar el 27 de juliol del 2007, quan el processat va telefonar a la víctima i amb dos acompanyants van anar a un local de Sant Carles de la Ràpita. A mitjanit es van dirigir a una urbanització despoblada d'Alcanar, on condemnat i víctima es van endinsar entre els arbres amb una motocicleta. El jurat va considerar provat que, una vegada allà, el processat, que tenia una pistola sense llicència, va disparar per l'esquena a la víctima, que va morir a l'acte. Després va calar foc al cotxe de la víctima i va tornar cap a casa. L'endemà es va trobar el cos en una finca d'oliveres i una setmana més tard, l'arma va ser localitzada en una paperera del port esportiu de Tarragona. No es va considerar provat, en canvi, l'eximent d'intoxicació que va al·legar la defensa.

agències



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.