Societat

Riba-roja celebra un simposi sobre l'aigua

Aquesta segona edició s'hi celebra el 15 i el 16 de juny a l'Agència de Desenvolupament Local

A primera hora de dimecres 15 de juny, està prevista la visita guiada al Parc Natural del Túria, una activitat que aprofita de marc per al conjunt de les dues jornades previstes per a l'estudi i aprofundiment de la ruta de l'aigua, que s'ha previst celebrar a aquesta localitat de la comarca de Camp de Túria.

Posteriorment, està previst el desenvolupament d'una sèrie de conferències a càrrec de destacats professionals i mestres de la Universitat de València Estudi General a fi de conèixer els boscos i la vegetació de ribera, l'aqüeducte d ela “Penya Cortada” de Xelva, els castells de la conca del riu Túria i d'altres segments importants del que suposa el pas de l'aigua per una comarca.

També està prevista una exposició i reflexió sobre el Tribunal de les Aigües de València, vist des de la perspectiva de la gestió, distribució i el control de l'aigua i tampoc no es descurarà l'aspecte de la utilització de l'aigua en el món de la indústria ceràmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.