Societat

Un home mata a trets el company de la seva exparella i agredeix aquesta a Dénia

La dona, que havia interposat una ordre d'allunyament, es troba ingressada amb pronòstic de ferida greu en una mà i traumatisme cranioencefàlic

La policia va intervenir l'agressor un subfusell 9mm, proveït de silenciador i dos carregadors amb la corresponent munició

La policia d'Alacant ha detingut aquest dimecres un home de 47 anys d'edat i de nacionalitat francesa acusat d'haver matat el company de la seva exparella sentimental disparant-li diversos trets amb una metralladora aquest dimarts a la nit a Dénia (Marina Alta). El presumpte homicida es va adreçar al domicili de la seva exparella per disparar la persona que l'acompanyava i posteriorment agredir amb una arma blanca la dona, provocant-li diverses ferides greus en una mà i colpejant-li el cap. La dona es troba ingressada a l'hospital de la Marina Alta amb pronòstic de ferida greu en una mà i traumatisme cranioencefàlic. El presumpte agressor tenia imposada una ordre d'allunyament sobre la dona.

Segons ha informat la policia, els fets es varen produir a la matinada d'aquest dimecres, al voltant de les 0.20 hores, quan una telefonada a la policia local de Dénia va alertar que s'estava produint una agressió amb arma de foc a la urbanització La Alhambra del municipi.

Segons el relat policial, els agents es varen dirigir al lloc, trobant en arribar el cadàver d'un home estès a la via pública. Posteriorment, els agents van accedir a un dels habitatges on sentiren crits d'una dona que presentava ferides a les mans produïdes per arma blanca.

Els agents varen trobar al domicili l'autor dels fets, de manera que els policies van procedir a la seva detenció. La policia li va intervenir un subfusell 9mm, proveït de silenciador i dos carregadors amb la corresponent munició i una motxilla contenint uns grillons i cinta americana de la utilitzada per immobilitzar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.