Societat

El programa de digitalització canviarà el portàtil personal per l'ordinador a l'aula

La Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat comprarà ordinadors per a l'escola que es combinaran amb els llibres de text

Aquest pla per al nou curs 2011-2012 es concreta en una dotació de 13.500 ordinadors per a les aules de Primària i altres 31.000 per a Secundària

La Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat canviarà el model de digitalització a les aules el pròxim curs i, en lloc de seguir dotant als alumnes amb un portàtil personal, comprarà ordinadors per al col·legi, que haurien de quedar-se en el centre, i l'ús del qual es combinarà amb els llibres de text.

La consellera Irene Rigau ha explicat que el canvi de model suposa que no hi haurà un ordinador portàtil per nen, sinó que seran ordinadors per a l'aula amb “carros transportables” dintre del mateix col·legi.

La materialització d'aquest pla per al nou curs 2011-2012 es concreta en una dotació de 13.500 ordinadors per a les aules de Primària i altres 31.000 per a Secundària, a més d'una dotació de pissarres digitals per a 2.660 aules en total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.