Societat

Els entrenadors de l'Escola de futbol de Silla porten set mesos sense cobrar

Afecta a més d'una vintena de persones que continuen entrenant malgrat la situació

Són més d'una vintena les persones afectades per aquest fet i, malgrat això, continuen entrenant amb il·lusió als xavals del poble d'entre tretze i díhuit anys, però des de fa set mesos conviuen amb la intriga de saber si percebran les nòmines que se'ls deu.

El cas és, que ells seguixen al peu del canó, han continuat entrenant cada setmana , però veuen dia a dia com les promeses de l'alcalde Baixauli resten en promeses de fum i seguixen sense cobrar.

El principal problema és que l'Ajuntament va adjudicar una partida pressupostària a l'escola per a pagar les nòmines de la passada temporada , però es va establir que a partir de juliol del passat any l'escola fóra municipalitzada i per tant l'ajuntament es fera càrrec directament del salari del personal. A partir d'este moment els responsables de l'escola no han rebut un sol euro de l'administració.

Han hagut de fer-se càrrec de les nòmines dels mesos de setembre i octubre així com de la despesa d'arbitratge i transport dels dènou equips. Tot això finançat amb les quotes que cada xiquet paga a l'any.

Els diferents entrenadors de l'escola van triar en el seu moment, deixar de cobrar temporalment per a poder córrer amb una altra sèrie de despeses necessàries perquè l'escola poguera seguir avant.

L'escola que alberga al voltant de tres-cents xiquets, que per un mòdic preu, poden aprendre a jugar a futbol rodejats d'entrenadors qualificats i personal especialitzat com a fisioterapeutes.

Segons s'ha pogut saber, fa mes i mig tots els tècnics es van reunir amb Francesc Baixauli qui els va prometre una solució en pocs dies, però el temps passa i les quantitats degudes cada vegada són més elevades. Prèviament a les eleccions, els responsables de l'escola municipal van mantenir una reunió amb els candidats del Partit Popular i el PSOE de Silla, on ambdós, es van comprometre a abonar les quantitats degudes si guanyaven les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.