Societat

La Llotgeta d'Aldaia acull la mostra de ceràmica i art

La propera exposició tindrà lloc del dia 24 de juny fins al 7 de juliol.

Exposaran els alumnes de pintura de l'horari de vesprada a la sala d'exposicions del Centre Matilde Salvador

Com cada primavera, l'Escola d'Arts i Oficis d'Aldaia duu tot el mes de juny exposant els treballs dels seus alumnes mostrant públicament el seu art amateur i els coneixements que han après al llarg del curs. Així, els alumnes tenen l'oportunitat d'oferir a la ciutadania els seus treballs tant a la sala d'exposicions del Centre Matilde Salvador com a la Casa de la Llotgeta, dos espais singulars que serveixen d'escenari artístic per a albergar les exposicions.

A oc a poc, van passant per allí tots els cursos: pintura d'adults, pintura de menuts, matí, vesprada... i ara toca els alumnes de Ceràmica del Centre. Són una vintena d'alumnes les que enguany amb les seus mans i el fang, han anat modelant i donant forma diferents i grans peces de ceràmica. Es tracta d'un grup molt unit on hi ha des de novells a més veterans.

Elvira Taberner és la mestra d'aquest curs de ceràmica al Centre Arts i Oficis, un curs que, reconeix, li dona tots els anys moltes satisfaccions. I, enguany, més encara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.