Societat

Atropella una menor, la porta 17 metres al capó i fuig

Un veí de Roquetes ha estat detingut per envestir una nena de 10 anys a gran velocitat al barri de Ferreries de Tortosa

La víctima es recupera favorablement dels traumatismes soferts a l'hospital de la Vall d'Hebron

La Policia Local de Tortosa ha detingut un veí de Roquetes per envestir a gran velocitat una menor de 10 anys que travessava per un pas de vianants. Segons els testimonis, com a conseqüència del xoc, la víctima va ser arrossegada durant uns 17 metres sobre el capó del vehicle fins que va caure a la calçada i l'acusat va fugir del lloc dels fets sense aturar-se.

Els fets van passar aquest dimarts a la tarda al passeig de l'Ebre, al barri de Ferreries de Tortosa.

Fonts municipals han informat que F.N.C.B., de 33 anys i de nacionalitat equatoriana, està acusat dels delictes de conducció temerària, omissió del deure d'auxili i lesions imprudents.

Els equips d'emergència van assistir la menor, que va ser evacuada en primera instància a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa i, posteriorment, a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on es recupera favorablement dels traumatismes soferts.

La Policia Local va iniciar la recerca del vehicle causant de l'atropellament a partir de les descripcions facilitades pels testimonis i de les restes de la carrosseria que van quedar al lloc dels fets, en un operatiu en què van col·laborar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Roquetes, municipi d'on va resultar ser veí el detingut.

Una vegada localitzat el vehicle, va poder ser identificat i detingut el sospitós, que ja ha passat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.