Societat

Hereu: “Els que quedaven a a la plaça no tenien res a veure amb els indignats”

L'alcalde de Barcelona reconeix que darrere del moviment “hi ha idees que, de forma critica, s'hauran de tenir en compte”

Avisa, però, que això no vol dir que a partir d'ara “qualsevol col·lectiu que se senti indignat pugui acampar a la plaça Catalunya

L'alcalde de Barcelona en funcions, Jordi Hereu, ha assegurat aquest dijous que els acampats que quedaven a la plaça Catalunya “no tenien res a veure amb els indignats”. Així, en una entrevista a Els Matins de TV3, Hereu ha justificat el desallotjament d'aquesta matinada, en una ordre que feia tres dies que tenia signada. En aquest sentit, ha detallat que l'assemblea d'indignats feia dies que va decidir marxar, i que tot i tenir l'ordre signada des de dilluns no ha estat fins ara que s'han donat les circumstàncies “per fer el desallotjament en plenes garanties”.

En aquest context, l'encara alcalde de la ciutat ha remarcat que quan l'acampada passa d'instrument a finalitat en sí mateixa, perd tot el sentit. “El que expressen els indignats és massa seriós com per barrejar-ho amb estades als arbres”, ha apuntat. I per això, “per respecte, calia netejar la plaça i traslladar el moviment a les assemblees de barris i altres àgores”.

Hereu ha reconegut que darrere del moviment dels indignats “hi ha idees que, de forma critica, s'hauran de tenir en compte”, però ha avisat que això no vol dir que a partir d'ara “qualsevol col·lectiu que se senti indignat pugui acampar a la plaça Catalunya durant unes setmanes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.