Societat

Mor un jove britànic al caure des d'un quart pis d'un hotel a Eivissa

La víctima hauria relliscat i hauria caigut al buit accidentalment

A causa de l'impacte contra el terra, ha patit un traumatisme cranioencefàlic greu

Un jove de nacionalitat britànica, de 24 anys, ha mort la matinada d'aquest dijous com a conseqüència de les ferides produïdes després de caure des del quart pis de l'hotel Els Pins, a la localitat eivissenca de Sant Josep.

Sembla ser que el britànic va arribar a l'hotel a les 4.40 h de la matinada juntament amb un company de la mateixa nacionalitat amb qui havia viatjat a l'illa. Minuts més tard, segons ha informat el director gerent de l'hotel, Joan Bufí, s'ha precipitat des del balcó de la seva habitació, quedant estès a terra i greument ferit.

Bufí ha explicat que tot apunta a què el jove va acostar-se al balcó, va relliscar i va caure al buit accidentalment. L'habitació dels dos joves no estava encarada a la piscina, per la qual cosa es descarta que intentés saltar de forma intencionada.

Després de produir-se els fets, l'hotel ha avisat a una ambulància, que ha atès al jove ferit durant més de mitja hora, fins al punt d'estabilitzar-lo. A continuació, la ambulància ha traslladat la víctima fins a la clínica Nostra Senyora del Rosari, on ha mort com a conseqüència de les ferides.

A causa de l'impacte contra el terra, la víctima ha patit un traumatisme cranioencefàlic sever, així com un traumatisme toràcic, abdominal i una fractura de pelvis i de peroné.

El responsable de l'hotel ha assenyalat que l'únic testimoni de la caiguda és l'amic que estava amb ell en el moment dels fets, però no ha aportat massa informació perquè es troba en estat de xoc.

Respecte a com evitar que es produeixin successos d'aquest tipus als establiments turístics, Bufí considera que el consum d'alcohol i altres substàncies és clau perquè els joves estrangers no siguin conscients del perill de les seves “imprudències temeràries”. En aquest sentit, creu que mesures com tancar els balcons són exagerades i ha apel·lat a la responsabilitat turística per evitar successos com aquest.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Girona

La protesta veïnal pel parc Vilamitjana arriba fins a les portes de l’Ajuntament

Girona
societat

El 40% dels pisos de Barcelona anunciats a portals immobiliaris són per a lloguer de temporada, segons l’OHB

Barcelona
Societat

Territori construirà una cinquantena de pisos de lloguer assequible a Tàrrega

Barcelona
Societat

Mor Enric Torres Camprubí, setanta-cinc anys d’emprenedoria

Renfe establirà 600 trajectes de bus al dia entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders com a transport alternatiu al tren

Barcelona
Societat

Creix la preocupació per l’accés a l’habitatge i la massificació turística a Barcelona

Barcelona
societat

Sindicats de Mossos reclamen l’ampliació “urgent” de la comissaria de les Borges Blanques

Barcelona
societat

Badalona Acull lliura més de 2.000 firmes a l’Ajuntament per exigir un alberg després del tancament de Can Bofí Vell

Barcelona
URBANISME

La transformació del Carrilet projecta un mercat més obert, habitatge i nous serveis

Reus