Societat

llançà

Un miler de menús de peix de palangre

Les jornades gastronòmiques del peix de palangre de Llançà han tingut un total de 1.150 menús realitzats, xifra que suposa un augment del 12% respecte a l'anterior edició. Els restaurants de la zona han col·laborat en aquest esdeveniment protagonitzat pel palangre, que tanca la seva vuitena edició havent mantingut vives algunes de les activitats ja repetides en edicions passades. Les principals activitats han estat les sortides en barca Els Peixos del Cap de Creus, el tast de vins, els tastets del peix de palangre, les visites guiades per les platges de Llançà i per les vinyes del Parc Natural del Cap de Creus, la degustació al Celler Empordàlia de Vilajuïga. Per finalitzar les jornades es va fer un taller de pesca organitzat per l'empresa Semprecalma, que permet als visitants aproximar-se al coneixement de la pesca de palangre.

Segons el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Llançà, Joan Carles Mora, “les jornades gastronòmiques s'han consolidat com una activitat troncal al municipi”. Móra també creu que permeten desestacionalitzar la temporada turística i donar a conèixer la qualitat dels restaurants.

a. fumanal



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.