Societat

LA VIDA SOCIAL

Excursionisme sense edat

Els Amics de l'Alta Garrotxa duen avis dels geriàtrics garrotxins a Santa Bàrbara de Pruneres

És una activitat de lleure i cultural

L'excursionisme no té edat. L'entitat Amics de l'Alta Garrotxa ha iniciat un projecte per dur usuaris dels geriàtrics i centres de dia de la comarca de la Garrotxa a punts singulars d'aquesta zona. Es tracta d'oferir-los una activitat de lleure i cultural. A part d'estirar les cames i de deixar per unes hores la rutina del dia a dia, els qui participen en l'activitat tenen la possibilitat de conèixer o de conèixer més bé l'Alta Garrotxa, un territori de molt valor natural, paisatgístic i arquitectònic.

Aquest cap de setmana, els Amics de l'Alta Garrotxa han dut un grup de setze usuaris del geriàtric Montsacopa d'Olot fins a Santa Bàrbara de Pruneres (Montagut i Oix). La portaveu de l'entitat, Gemma Caubet, ha explicat que han escollit Santa Bàrbara, perquè és un mirador sobre tota l'Alta Garrotxa. A més, és un lloc característic per la rehabilitació que s'hi ha dut a terme. Caubet hi ha afegit que es van traslladar els avis del Montsacopa en cotxe fins a l'ermita i que, després de cantar els goigs i la Salve, se'ls va fer una explicació de la rehabilitació, de l'Alta Garrotxa en si i que la diada es va tancar amb un berenar. A part de Santa Bàrbara, segurament també aniran al Cos.

Amics de l'Alta Garrotxa té previst repetir l'experiència amb els usuaris de la resta de centres de dia i geriàtrics que hi ha a la comarca de la Garrotxa, privats i públics. A part d'Olot, n'hi ha a Sant Joan les Fonts, Sant Feliu de Pallerols i Besalú. L'entitat té el suport econòmic de l'Obra Social de La Caixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Cambra de Girona incrementa un 30% la formació

GIRONA

Manifestació de treballadors del servei municipal de neteja

BEGUR

El comitè d’empresa de Trambaix convoca aturades a partir de dilluns

Barcelona
judicial

L’Audiència Nacional ordena a la Guàrdia Civil que no destrueixi proves del 17-A

barcelona

Les obres del túnel de Roda de Berà interromprà la circulació de trens durant cinc mesos

Tarragona
Societat

Mor Jaume Grimalt, enginyer agrònom mallorquí

El ple de Mataró es compromet a crear un ens per defensar i promocionar la llengua

Mataró

Sancionen una exregidora d’ICV per haver penjat un cartell vetat de la Festa Major

RIPOLL

Els usuaris de Mataró Bus podran pagar en targeta i arribaran al Tecnocampus

Mataró