Societat

Salut cessa a l'alcaldessa de l'Hospitalet com a presidenta del CSI

Núria Marín es destituïda després de criticar el tancament de l'Hospital Dos de Maig

Atribueix aquesta decisió a la seva defensa “dels treballadors i de la qualitat de la sanitat pública”

El Consell Rector del Consorci Sanitari Integral (CSI) ha cessat aquest dimecres a l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, dels seus càrrecs de presidenta i vicepresident del CSI després de criticar el tancament de l'Hospital Dos de Maig de Barcelona, gestionat pel consorci.

Segons ha informat l'Ajuntament de L'Hospitalet, en la reunió celebrada aquest dimecres el Consell Rector –en què tenen majoria els representants nomenats per la Generalitat– ha destituït a Marín i Poveda després que la setmana passada tots dos mostressin el seu desacord amb la decisió de la Conselleria de Salut de clausurar el Dos de Maig.

La reunió s'ha celebrat a petició dels alcaldes, que van demanar explicacions sobre l'anunci de tancament, i després de ser cessats han atribuït aquesta decisió a la seva defensa “dels treballadors i de la qualitat de la sanitat pública”. Marín i Poveda han afirmat que la ciutadania està patint els efectes “d'una mala gestió i d'una política sanitària errònia i desencertada, amb la reducció de l'horari d'atenció o l'increment de les llistes d'espera”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.