Societat

Els joves de Silla han participat a l'“Open Sounds” de Polònia

El programa europeu ha fet possible la col·laboració entre diferents nacionalitats

El Servei d'Europa Jove de l'Ajuntament de Silla ha possibilitat la participació de diversos joves, des del 28 de juny fins al 7 de juliol, al projecte “Open Sounds”, realitzat a la ciutat de Nasutow, Polónia, tot gràcies al finançament de la Comissió Europea.

A l'“Open Sounds” s'han trobat un total de 25 joves procedents de França, Polònia, Grècia i el poble de l'Horta Sud. L'objectiu d'aquesta activitat, ha estat posar en marxa diversos treballs per tal de crear i editar una cançó i un videoclip. El resultat final es pot trobar en una de les pàgines web més visitades pels joves en la actualitat, sota el nom d'Open Sounds Soundtrack.

Aquesta iniciativa s'ha realitzat des del Servei Europa Jove, gràcies al Programa “Joventut en Acció”, que l'Ajuntament de Silla sol·licita des de fa ja uns anys i mitjançant el qual, més de 10 joves del municipi es troben gaudint del Servei de Voluntariat Europeu, dotat amb una estada d'un any a qualsevol país de la Comunitat Europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.