Societat

Bocairent inicia les festes en honor a Sant Agustí

Al programa hi ha activitats esportives, culturals i lúdiques durant aquest cap de setmana

La proclamació de la Clavariesa 2011 i la celebració del 12é triatló cross, constitueixen les principals cites festives i esportives a Bocairent d'aquest cap de setmana en l'inici de les festes en honor de St. Agustí.

La vessant festiva s'iniciarà en la nit de dissabte quan a partir de les 23 hores la plaça de bous aculla la proclamació de la Clavariessa Major de les festes d'estiu en honor a Sant Agustí, Mila Cantó, i la seua cort d'honor després que el passat dia 3 acceptara el càrrec en el tradicional acte de la “demanà”. La gala comptarà amb Mariano Ferre com a mantenidor i es completarà amb l'actuació del grup de música tradicional valenciana Tirant de rondalla.

Un dia després, en l'aspecte esportiu, tindrà lloc el 12é triatló cross que començarà a les 10 hores. Els participants hauran de nedar primer 500 metres, recórrer posteriorment 20 km amb bicicleta íntegrament per pistes forestals i acabar amb 5 km a peu pel nucli urbà bocairentí.

Per arrodonir el cap de setmana, es duran a terme les diferents competicions relacionades amb la Festa del Panellet que marca el Mig Any de les festes de moros i cristians del mes de febrer. Finalment, diumenge a les 19.30 hores, la Plaça de l'Ajuntament albergarà el concert d'estiu del grup local de dolçainers i tabaleters L'Aljub dins la campanya Retrobem la nostra música que subvenciona la Diputació de València. A més de la formació local dirigida per Jordi Sempere, actuaran les colles La Pedrera d'Albaida i El Braçal de Banyeres de Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.