Societat

Aterratge d'emergència d'un avió de passatgers a l'Aeroport de Palma

En un dels motors de l'aeronau s'hi ha declarat un incendi

Viatjaven 186 persones a bord, que han pogut sortir de l'aparell amb normalitat

Un avió de passatgers que cobria el trajecte entre Eivissa i Manchester, de la companyia Jet2, ha hagut de fer aquest dijous un aterratge d'emergència a l'aeroport de Son Sant Joan després de detectar un foc en un dels motors. L'aeronau, un Boeing 738, viatjava amb 180 passatgers i sis membres de la tripulació a bord, segons ha informat Aena. Tots ells han pogut deixar l'avió amb tota normalitat. El vol havia sortit d'Eivissa poc abans de tres quarts de dotze del migdia i després de sol·licitar un aterratge d'emergència, l'avió ha arribat a l'aeroport mallorquí poc abans de la una.

Després d'activar el protocol habitual en aquests casos, els serveis sanitaris d'emergències s'han desplaçat fins a l'aeronau per atendre els passatgers. En l'operatiu, hi ha participat unitats de seguretat de l'aeroport, serveis d'emergències, serveis mèdics així com el 112, a més del personal de la companyia Jet2.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.