Societat

Sánchez-Camacho titlla el govern de “mediocre i d'incompetent” per la gestió del PIRMI

La presidenta del PPC adverteix que no n'hi ha prou amb les disculpes de Cleries i que demanaran responsabilitats

Remarca que les mesures que planteja ara Zapatero no serveixen per lluitar contra la crisi ni per crear ocupació

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha titllat aquest divendres el govern d'Artur Mas de “mediocre i d'incompetent” per la gestió del PIRMI.

En declaracions a les festes de Gràcia, ha advertit que no n'hi ha prou amb les disculpes que va expressar dijous el conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, i ha anunciat que demanaran responsabilitats i que es comprovin els requisits perquè la renda mínima d'inserció arribi a tots aquells que la necessiten.

La popular ha instat l'executiu a deixar de pagar empreses públiques deficitàries i despeses supèrflues i a dedicar els recursos als més desfavorits, a la sanitat i a l'educació.

Un decret econòmic insuficient

Sánchez-Camacho, ha considerat insuficient el decret econòmic que aprovarà el consell de ministres aquest mateix divendres i ha tornat a demanar al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que avanci encara més les eleccions, perquè “el que no ha fet en tres anys no ho farà ara en tres mesos”.

Ha remarcat que les mesures que planteja ara Zapatero no serveixen per lluitar contra la crisi ni per crear ocupació.

La popular ha titllat la situació econòmica i financera espanyola de “dramàtica” i ha remarcat que l'única alternativa és Mariano Rajoy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.