Societat

Morella llançarà més de 50 tones de confeti en l'Anunci

L'Ajuntament perfila el dispositiu de recollida d'este colorit paper, per al que sol·licita la col·laboració veïnal

Els morellans comencen a rebre els quilos i quilos de confeti que es llançaran el diumenge, dia de l'Anunci. En total, es tiraran més de 50 tones, entre les carrosses i les distints veïns que opten per llançar-ho a peu de carrer o des de les seues cases. Durant esta setmana han estat arribant a la ciutat grans camions que transporten milers de quilos. A més, relatiu a este xicotet paper multicolor, l'Ajuntament ja té perfilat el dispositiu de recollida i reciclatge, per al que sol·licita la col·laboració veïnal durant la vesprada del diumenge.

Una vegada que es descarrega el camió, els veïns de la localitat ho distribuïxen per distints punts del recorregut, per a recarregar la carrossa quan fallen la provisions, durant el desfile.

Respecte al dispositiu per a la recollida del material, el primer tinent d'alcalde del consistori morellà, Rhamsés Ripollés, afirma que “l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb diversos veïns de distints carrers del recorregut per a facilitar saques en les que es puga amuntonar el confeti, una vegada que finalitze la desfilada”. L'Ajuntament realitzarà la recollida el dilluns a primera hora i després de premsar-se s'enviarà a una empresa especialitzada en reciclatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.