Societat

La Brigada Municipal i els veïns de Morella arrepleguen el confeti

Els cinquanta mil quilos d'este xicotet paper festiu es reciclaran

Els carrers de Morella comencen a recuperar el seu aspecte habitual després de la gran batalla de confeti d'ahir. L'intens treball dels veïns i de la Brigada Municipal està permetent que es recupere la normalitat en el municipi.

Gràcies al treball dels veïns i de la Brigada Municipal, la recollida de confeti marxa a la perfecció i s'estan netejant tots els carrers. Per a estes tasques s'està utilitzant un vehicle 4x4 amb pala, els dos camions de l'Ajuntament més un compactador, tres vehicles amb remolc i tres màquines d'aire, a més de les graneres i pales.

La pluja d'última hora del diumenge ha dificultat les tasques de recollida del confeti, ja que l'ha compactat i ha ampliat la zona de neteja. No obstant això, cal destacar que el segellat del clavegueram ha funcionat a la perfecció i ha evitat que el confeti es colara en la xarxa de clavegueram.

Els intensos treballs de neteja han permés que els vehicles ja puguen transitar pel municipi, sense que hagen problemes de mobilitat. Tot el confeti que s'està compactant, es traslladarà a una empresa especialitzada en reciclatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.