Societat

tarragonès

Polèmica per un festival a Torredembarra

Les Festes de Santa Rosalia, que se celebren a Torredembarra fins dilluns, que ve, enguany no tenen dins del seu programa el festival Blues 'n Roll, que organitzava des del 2008 el bar històric La Traviesa a la plaça de l'Escorxador.

El propietari de l'establiment i president de l'associació cultural del mateix nom, Juan Luis Pardo, denuncia que ha hagut de renunciar al festival a l'aire lliure després que la subvenció que rep de l'Ajuntament per a la seva organització hagi baixat de 6.000 euros a tan sols 1.000. Pardo, a més, lamenta que el govern no li comuniqués aquest canvi fins a final de juliol, quan ja tenia contractats els grups. Arran d'aquesta situació, finalment celebrarà demà i diumenge el festival, tot i que dins del seu local i fora del programa de festes.

La regidora de Cultura i Festes, Rosa Maria Guasch, va assegurar que el canvi en la subvenció no es va poder notificar fins a tenir el pressupost d'aquest any (que s'ha aprovat aquest estiu). Guasch, que defensa que també es va oferir a subvencionar el cost tècnic de l'organització, es mostra disposada a tornar a programar l'acte l'any vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.