Societat

El programa de voluntariat de Cinctorres arranca amb força

“Ho faig per Cinctorres, ho faig per mi” ha aconseguit les primeres nou persones en tan sols unes setmanes de convocatòria

El programa de voluntariat municipal de l'Ajuntament de Cinctorres ‘Ho faig per Cinctorres, ho faig per mi' ha arrencat amb força, donant resultats positius en les primeres setmanes de la seua posada en marxa. Un total de nou voluntaris s'han incorporat al programa per a desenvolupar tasques com un ‘esplai' per a infants i joves els caps de setmana, habilitació dels rentadors del terme, activitats relacionades amb les rutes BTT, visites guiades a l'ermita de Sant Lluís, ajudar a persones majors del poble, revisar el valencià dels textos de l'ajuntament, o l'organització d'esdeveniments empresarials.

Aquest programa pretén implicar la societat civil en les tasques municipals, segons manifesta l'alcalde Antonio Ripollés. En cap cas substituirà les contractacions de personal per a diferents tasques, sinó que es tracta de que les persones amb inquietuds i compromís social puguen fer les seues aportacions en benefici de la comunitat local.

En eixe sentit, encara ara fa falta gent que li agrade el disseny gràfic, la publicitat, la gestió de pàgines webs o l'organització d'exposicions i actes culturals. A més, el voluntariat pot proposar activitats addicionals a les proposades pel consistori en les quals li agradaria participar com ha estat el cas de l'esplai, l'habilitació dels rentadors les visites guiades a l'ermita de Sant Lluís o la revisió de textos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.