Societat

Els restaurants de Morella reivindicaran la carn dels Ports

Els principals pilars econòmics de Morella, el turisme i la ramaderia, s'unixen per a reivindicar els productes de la comarca

L'Associació d'Empresaris Turístics de Morella i Comarca i l'Associació Firal, posaran en funcionament una nova eina de promoció dels productes de la comarca. Durant la celebració de la 755º edició de la Fira de Morella, els dies 10 i 11 de setembre, onze restaurants de Morella promocionaran la carn dels Ports amb menús especials.

Aquesta iniciativa s'unix a la degustació de carn que se celebra a l'Espai Firal i que servix per a reivindicar el producte. No obstant això, en esta edició, s'ha donat un pas més i els menús especials dels restaurants pretenen promocionar un producte singular com el que s'obté dels animals de la zona.

En total, seran onze restaurants distints els que oferisquen menús en els què la carn dels Ports siga l'eix central. En ells, destaca la varietat de plats que s'oferixen, combinant tot tipus de carns, com a corder, vedella, perdiu o llomello. Alguns menús, especifiquen fins a la finca de procedència de la carn. A més, els menús es complementen amb entrants i postres típiques de Morella, com les croquetes, embotits, patés, bolets, el flaó o la quallada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.